Storytelling

Filmische storytelling; een unieke manier van werken: Uw boodschap door anderen laten vertellen, Bedrijfsmatige storytelling voegt kracht toe aan uw communicatie. Verhalen brengen mensen in beweging. Door jarenlange ervaring heb ik een interviewtechniek ontwikkeld die passie zichtbaar maakt. Uw betrokken medewerkers, klanten of cliënten komen aan het woord. Storytelling in een beeldend jasje. En zo ontstaan films die als aansprekende voorbeelden ingezet kunnen worden voor het presenteren van uw product, het werven van nieuwe medewerkers of aan potentiële klanten laten zien waar u voor staat.

Als marketinginstrument:

Laat klanten en/of medewerkers vertellen waarom men uw product of dienstverlening zou moeten aanschaffen. Hoe onderscheidt u zich op persoonlijke wijze van de concurrentie.

Als instrument bij interne veranderingsprocessen: "Hoe vertel ik het mijn mensen?" Met storytelling kan een pijnlijke ingreep het initiatief zijn voor een hervorming, vernieuwing,.. een frisse aanpak. Storytelling laat zien welke initiatieven binnen uw organisatie de goede richting aangeven.

Als instrument om samenwerking met andere partijen te intensiveren: “Hoe overtuig ik mijn ketenpartners van het belang van onze aanpak?” Storytelling belicht de sterke kanten en mogelijkheden van uw bedrijf. Het vergroot de draagvlak van uw visie door de toepassing in praktijk te laten zien.

Uw film kan op meerdere manieren worden gebruikt: social media, websites, meetings, beurzen,.. Elke gelegenheid geeft specifieke mogelijkheden. Ik kan u bij het gebruik adviseren en begeleiden.

Meer weten